Yasal Çekince

YASAL ÇEKİNCE

Özeller Matbaacılık – Gazetecilik Medya ve Tanıtım Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti. Web Sitesi – Kullanım koşulları ve yasal sınırlamalar
DİKKAT: BU WEB SİTESİNİ (“SİTE”) KULLANMADAN ÖNCE LÜTFEN BU KULLANIM KOŞULLARINI (“KOŞULLAR”) DİKKATLE OKUYUN. BU WEB SİTESİNİ KULLANMANIZ, BU KOŞULLARI OKUDUĞUNUZ VE KABUL ETTİĞİNİZ ANLAMINA GELİR. BU KOŞULLARI KABUL ETMİYORSANIZ, BU WEB SİTESİNİ KULLANMA YETKİNİZ YOKTUR. BU KOŞULLAR, SİTEYİ, SİTE VASITASIYLA KASTAMONU GAZETESİ VE MAKİNA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ VE KENDİSİNE BAĞLI ŞİRKETLERİ (TOPLU OLARAK “KASTAMONU GAZETESİ”) TARAFINDAN SAĞLANABİLECEK İÇERİKLERİ (ÖRNEĞİN METİN, VERİ, BİLGİ, YAZILIM, GRAFİKLER VEYA FOTOĞRAFLAR) (“TOPLU OLARAK MATERYALLER”) VE SİTE ÜZERİNDEN KASTAMONU GAZETESİ TARAFINDAN TEMİN EDİLEBİLECEK HİZMETLERİ (TOPLU OLARAK “HİZMETLER”) KULLANIM KOŞULLARINIZI BELİRLEMEKTEDİR. BU KOŞULLAR İÇERİSİNDE BAHSİ EDİLEN SİTE, MATERYALLER VE HİZMETLER TOPLU OLARAK “KASTAMONU GAZETESİ WEB SİTELERİ” OLARAK ANILACAKTIR.

Kastamonu Gazetesi Web Siteleri’nin Kullanımı
Aşağıda “Diğer sözleşmelerde, yazılım, hizmet veya erişimde” aksi belirtilmedikçe; Kastamonu Gazetesi sizi Kastamonu Gazetesi Web Sitelerini yalnızca kendi ticari olmayan, kişisel amaçlarınız için kullanmanıza izin vermektedir. Kastamonu Gazetesi Web Siteleri’nin kamusal veya ticari amaçlar için kullanımı (sınırlama olmaksızın, başka bir site veya ağa bağlı bilgisayar ortamı üzerinden de dahil olmak üzere) kesinlikle yasaktır. Materyallerden herhangi birinin kopyasını almanız halinde, orijinal Materyaller üzerinde yer alan tüm telif haklarını ve diğer mülkiyet hakkı bildirilerini de söz konusu kopyalar üzerinde bırakmanız gerekmektedir. Materyalleri değiştiremez, kamuya icra ve ifşa edemez ve dağıtamazsınız. Siz ve Kastamonu Gazetesi arasında, Kastamonu Gazetesi Web Siteleri’nin sahibi Kastamonu Gazetesi’dir. Kastamonu Gazetesi Web Siteleri, Türkiye Cumhuriyeti ve Uluslararası Telif Hakları kanunlarının koruması altındadır. Kastamonu Gazetesi Web Sitesi’nin yetkisiz kullanımı, telif hakları, markalar ve diğer mevzuatı ihlal edilebilir.

Erişim
Kastamonu Gazetesi Web Siteleri’ne erişim ve kullanım için gerekli olan tüm ekipman ve hizmetlerin sağlanması ve devam ettirilmesi ve bunlara ilişkin tüm ücretlerin ödenmesi sizin sorumluluğunuzdadır. Kastamonu Gazetesi Web Siteleri’nin herhangi bir kısmında hesap oluşturmak için kayıt olduğunuzda veya ürün veya hizmetlerin alınması amacı ile Kastamonu Gazetesi Web Siteleri üzerinden Kastamonu Gazetesi ile irtibata geçtiğinizde, Kastamonu Gazetesi tarafından sizinle ilgili kişisel bilgiler toplayabilir. Söz konusu bilgilerin Kastamonu Gazetesi tarafından kullanımın, Site için geçerli olan Kastamonu Gazetesi Çevrimiçi Gizlilik Bildiriminin hükümlerine tabidir. Doğru, gerçek, güncel ve eksiksiz bilgi temin edeceğinizi (ve Kastamonu Gazetesi Web Siteleri hesabını kullanmaya devam ettiğiniz sürece, söz konusu bilgileri doğru, gerçek, güncel ve eksiksiz tutmak için güncelleyeceğinizi) kabul etmektesiniz. Kastamonu Gazetesi Web Sitelerindeki şifrenizin gizliliğini korumaktan ve şifrenizin kullanımı sırasında gerçekleşmiş olan tüm işlemlerden tamamen siz sorumlusunuz. Şifrenizin izinsiz kullanımınından veya Kastamonu Gazetesi Web Siteleri ile alakalı herhangi bir güvenlik ihlalinden Kastamonu Gazetesi’ni derhal haberdar edeceğinizi kabul etmektesiniz. Kastamonu Gazetesi tarafından şifrenizin artık güvenli olmadığına kanaat getirilmesi durumunda, Kastamonu Gazetesi’nin sizden şifrenizi değiştirmenizi talep etme hakkı saklıdır. Kastamonu Gazetesi Web Sitelerine erişim için Kastamonu Gazetesi ile Sizin aranızda yapılan diğer sözleşmeler, bu Bölümde belirtilmiş olan koşulların yerini alacaktır.

Yasaklanmış Kullanımlar
Aşağıdaki durumlarda Kastamonu Gazetesi Web Sitelerini (sınırlama olmaksızın, Kastamonu Gazetesi Web Sitesi’ni kullanarak elde edebileceğiniz Materyaller veya Hizmetler de dahil olarak) kullanmayacağınızı kabul etmektesiniz:

  1. yerel, resmi, ulusal, yabancı veya uluslararası mevzuat, yönetmelik, kural, emir, anlaşma veya diğer kanunları (her biri kısaca “Kanun” olarak anılacaktır) ihlal edecek şekilde hareket edilmesi;
  2. diğer kişilerin gizlice izlenmesi, taciz edilmesi veya onlara zarar verilmesi;
  3. herhangi bir kişi veya kurumun yerine geçerek hareket edilmesi veya diğer şekillerde bir kişi veya kurum ile olan ilişkinize ait yanıltıcı tavır sergilenmesi; veya
  4. Kastamonu Gazetesi Web Sitelerinin veya Kastamonu Gazetesi Web Sitelerine bağlı sunucuların veya ağların kesilmesi veya engellenmesi. Ayrıca, Kastamonu Gazetesi Web Siteleri ile bağlantılı olarak (x) veri arama, robotlar veya benzeri veri toplama veya alma yöntemlerini kullanmayacağınızı; veya (y) bilgisayar korsanlığı, şifre arama veya diğer şekillerde Kastamonu Gazetesi Web Sitelerinin herhangi bir bölümüne veya Kastamonu Gazetesi Web Sitelerine bağlı diğer hesaplar, bilgisayar sistemleri veya ağlara izinsiz erişimde bulunmaya teşebbüs etmeyeceğinizi de kabul etmektesiniz.

Sona Erme
“Diğer sözleşmelerde, yazılım, hizmet veya erişimde” aksi belirtilmedikçe; Kastamonu Gazetesi tarafından önceden bildirilmeksizin herhangi bir zamanda ve herhangi bir neden ile Kastamonu Gazetesi Web Sitelerine genel veya kısmi erişim veya Site’ye kayıt sona erdirilebilir, askıya alınabilir veya değiştirilebilir. Dilediğiniz herhangi bir zamanda Kastamonu Gazetesi Web Siteleri üyeliğinizi ve erişiminizi sona erdirebilirsiniz. Bu Koşullar’ın herhangi birini ihlal etmeniz durumunda bu Kastamonu Gazetesi Web Sitelerini kullanma izniniz otomatik olarak sona erecektir ve yüklemiş olduğunuz veya yazdırdığınız Materyallerin tümünü (ve bunların kopyalarını) derhal yok etmeniz gerekmektedir.

Uyarı
KASTAMONU GAZETESİ WEB SİTELERİ, “OLDUĞU GİBİ” VE “TÜM HATALARI İLE” YAYINLANMAKTADIR VE KASTAMONU GAZETESİ WEB SİTELERİNİN KALİTESİ VE PERFORMANSI İLE İLGİLİ BÜTÜN RİSK SİZE AİTTİR. MATERYALLERİN VEYA SERVİSLERİN HATALI OLMASI HALİNDE GEREKLİ SERVİS VE TAMİR GİDERLERİNİN TAMAMI KASTAMONU GAZETESİ DEĞİL SİZİN TARAFINIZDAN ÜSTLENİLECEKTİR. KASTAMONU GAZETESİ, KASTAMONU GAZETESİ WEB SİTELERİ İLE İLGİLİ AÇIK, ZIMNİ VEYA YASAL, HANGİ TÜRDE OLURSA OLSUN, TÜM GARANTİLERİ (SINIRLAMA OLMAKSIZIN, ZIMNİ VEYA ZORUNLU PAZARLANABİLİRLİK, BELİRLİ KULLANIM VE AMACA UYGUNLUK, MÜLKİYET HAKLARININ VE FİKRİ MÜLKİYET HAKLARININ İHLAL EDİLMEMESİ DAHİL) AÇIKCA REDDETMEKTEDİR. YUKARIDA BAHSİ EDİLEN HUSUSLARI SINIRLAMAKSIZIN, KASTAMONU GAZETESİ WEB SİTESİNİN GEREKSİNİMLERİNİZİ KARŞILAYACAĞI VE KASTAMONU GAZETESİ WEB SİTESİNİN KESİNTİYE UĞRAMAYACAĞI, GÜNCEL, GÜVENLİ VE HATASIZ OLACAĞI VE KASTAMONU GAZETESİ WEB SİTESİNDEKİ HATALARIN DÜZELTİLECEĞİ HUSUSUNDA KASTAMONU GAZETESİ HİÇBİR TAAHHÜTTE BULUNMAMAKTADIR. KASTAMONU GAZETESİ WEB SAYFALARININ KULLANIMINDAN ELDE EDİLEBİLECEK SONUÇLAR VE Kastamonu Gazetesi WEB SAYFALARI ÜZERİNDEN ELDE EDİLEN BİLGİLERİN DOĞRULUĞUNDAN VE GÜVENİLİRLİĞİNE İLİŞKİN KASTAMONU GAZETESİ HİÇBİR GARANTİ VERMEMEKTEDİR. KASTAMONU GAZETESİ WEB SİTELERİNDEN VEYA KASTAMONU GAZETESİ, KASTAMONU GAZETESİ’IN ORTAKLARI, İŞTİRAKLERİ VE, BAĞLI FİRMALARI VE KASTAMONU GAZETESİ’IN VEYA DİĞER FİRMALARININ TEDARİKÇİLERİNDEN (VEYA SÖZ KONUSU FİRMALARIN İLGİLİ YÖNETİCİLERİ, DİREKTÖRLERİ, ÇALIŞANLARI VEYA VEKİLLERİ) (HEP BİRLİKTE “KASTAMONU GAZETESİ TARAFLARI”) ELDE ETMİŞ OLDUĞUNUZ SÖZLÜ VEYA YAZILI TAVSİYE VEYA BİLGİ HİÇBİR ŞEKİLDE BİR GARANTİ OLUŞTURMAYACAKTIR. KASTAMONU GAZETESİ BÜTÜN TAZMİN YÜKÜMLERİNİ REDDETMEKTEDİR.

Sorumlulukların Sınırlandırılması
KASTAMONU GAZETESİ TARAFLARINDAN HİÇBİRİ, HİÇBİR HALDE (A) DOLAYLI, ÖZEL, ARIZİ, CEZAİ VEYA SONUCA BAĞLI OLARAK ORTAYA ÇIKAN ZARARLARDAN VEYA (B) KASTAMONU GAZETESİ WEB SİTELERİNDEN VEYA WEB SİTELERİ İLE İLİŞKİLİ OLARAK (SINIRLAMA OLMAKSIZIN, KULLANIM, KULLANAMAMA VEYA KASTAMONU GAZETESİ WEB SİTELERİNİN KULLANIMINDAN KAYNAKLANAN SONUÇLAR DAHİL) MEYDANA GELEN ZARARLARDAN (SINIRLAMA OLMAKSIZIN, GELİR KAYBINDAN, KAR KAYBINDAN, İTİBAR KAYBINDAN, KULLANIM KAYBINDAN, İŞLERİN AKSAMASINDAN, VEYA DİĞER GAYRI MADDİ KAYIPLARDAN KAYNAKLANANLAR DA DAHİL OLMAK ÜZERE) DOLAYI, SÖZ KONUSU ZARARLAR, GARANTİ, SÖZLEŞME, HAKSIZ FİİL, MEVZUAT VEYA DİĞER HUKUKİ KAVRAMLARDAN KAYNAKLANSA DA, HATTA SÖZ KONUSU ZARAR İHTİMALİ İLE İLGİLİ OLARAK KASTAMONU GAZETESİ TARAFLARI ÖNCEDEN BİLGİLENDİRİLMİŞ DAHİ OLSA (VEYA BİLMELERİ GEREKİYOR DAHİ OLSA) SORUMLU TUTULMAYACAKTIR.

Muafiyetler ve Sınırlamalar
Bazı hukuk sistemleri, bazı garantilerden muafiyete veya bazı zararların sınırlanmasına ya da bu zararlardan muafiyete izin vermemektedir Buna bağlı olarak, yukarıda belirtilmiş olan sorumluluk reddi ve sorumluluk sınırlandırmaları size uygulanmayabilir. Yürürlükteki kanundan dolayı Kastamonu Gazetesi Taraflarının zımni garantiyi red edememesi ve sorumluluklarını sınırlandıramaması halinde; söz konusu garantinin kapsamı ve süresi, ayrıca Kastamonu Gazetesi Tarafının sorumluluğunun içeriği söz konusu kanun kapsamında izin verilen asgari miktarda olacaktır.

Diğer sözleşmeler; yazılım, hizmetler veya erişim
Siz ve Kastamonu Gazetesi arasında yapılacak diğer sözleşmelerin (her biri, “Diğer Sözleşme”) koşulları doğrultusunda Kastamonu Gazetesi tarafından ürün (örneğin; donanım veya yazılım), hizmet (örneğin; donanım bakımı veya tamiri veya yazılım bakımı, kurulumu veya eğitimi) veya Kastamonu Gazetesi Web Sitelerine erişim sağlanabilir. Kastamonu Gazetesi’nin Diğer Sözleşmeler ile sizin kullanımınıza sunduğu ürün, hizmet veya erişim ile ilgili yükümlülüklerinde, tamamen söz konusu ürün veya hizmetin sağlandığı Diğer Sözleşme uygulanacak ve işbu Koşullar, söz konusu Diğer Sözleşmelerin koşullarını değiştiriyor olarak yorumlanmayacak veya bu şekilde bir anlama sahip olmayacaktır.

Örneğin, Kastamonu Gazetesi Web Sitelerinden yüklenebilecek olan yazılımların (“Yazılım”) kullanımı, varsa, Yazılım ile birlikte verilen veya içerisinde bulunan son kullanıcı lisans sözleşmesi (“Lisans Sözleşmesi”) koşullarına tabidir. Lisans Sözleşmesi’nin dahil olduğu veya birlikte verildiği herhangi bir Yazılımı öncelikle Lisans Sözleşmesi’nin koşullarını kabul etmediğiniz sürece yükleyemezsiniz. Yazılım ile birlikte herhangi bir son kullanıcı lisans sözleşmesinin verilmemiş veya dahil edilmemiş olması durumunda söz konusu Yazılım, bu kapsamdaki Materyaller sınıfına dahil edilecek ve söz konusu Yazılımın kullanımı ile ilgili olarak işbu Koşullara tabi olacaktır. YAZILIMIN ÇOĞALTMA VE DAĞITIMINA, YAZILIM İLE BİRLİKTE VERİLEN YA DA YAZILIMA DAHİL EDİLEN LİSANS SÖZLEŞMESİ İLE AÇIKCA İZİN VERİLMİŞ OLMADIĞI SÜRECE, YAZILIMIN SONRADAN ÇOĞALTILMASI VEYA DAĞITIMI AÇIK ŞEKİLDE YASAKLANMIŞTIR.

Kastamonu Gazetesi Web Sitesi’nin Değiştirilmesi
Kastamonu Gazetesi’nin size herhangi bir bildirimde bulunmadan dilediği zamanda Kastamonu Gazetesi Web Sitesi’ni değiştirme, askıya alma veya kapatma hakkı saklıdır. Örneğin Kastamonu Gazetesi, Materyallerde ve/veya Hizmetlerde veya tarif edilen ürünlerde ve fiyatlarında bildirimde bulunmaksızın her an değişiklik yapabilir. Materyaller ve Hizmetler güncel olmayabilir ve Kastamonu Gazetesi, Materyalleri ve Hizmetleri güncellemek için hiçbir taahhütte bulunmamaktadır. Site’de yayımlanan bilgiler, ülkenizde bulunmayan ürünlere, programlara veya hizmetlere ait olabilir. Sizin için kullanılabilir olan ürünler, programlar ve hizmetler hakkında bilgi için yerel Kastamonu Gazetesi satıcınıza başvurun.

Kullanıcıların Gönderileri
Kastamonu Gazetesi Web Sitelerinin belirli alanları (örneğin; sohbet odaları veya müşteri değerlendirmeleri ve inceleme alanları) sizin geri bildirim, bilgi, veri, metin, yazılım, müzik, ses, fotoğraf, grafik, video, mesaj veya diğer materyalleri (her biri “Kullanıcı Gönderisi”) göndermenize izin verilebilir. Kullanıcı Gönderisini ileterek; (a) halihazırda bilinen veya daha sonradan geliştirilen herhangi bir format veya ortamda Kullanıcı Gönderilerinizin (veya değişikliklerinizin) kısmen ya da tamamen kullanılması, dağıtılması, çoğaltılması, değiştirilmesi, işlenmesi, yayınlanması, tercüme edilmesi, kamuya icrası ve kamuya ifşası ve (b) tamamen Kastamonu Gazetesi’nin kendi kararı doğrultusunda (sınırlama olmaksızın, Kullanıcı Gönderilerinizin veya ilgili değişikliklerinizin kısmen veya tamamen, teknoloji, ürün veya hizmetler ile birleştirilmesi ile) ve Kastamonu Gazetesi’nin uygun göreceği şekilde ve amaçta (sınırlama olmaksızın, ticari amaçlar dahil) Kastamonu Gazetesi’ne gayrikabili rücu, süreyle sınırlı olmayan, devir edilebilir, münhasır olmayan, tamamen ödenmiş, tüm dünyada geçerli (birden fazla alt-lisanslamayı da kapsayan) lisans vermektesiniz. Kastamonu Gazetesi’nin Kullanıcı Gönderileri ile ilgili reklam yayınlama ve reklam ve promosyon amaçlı olarak Kullanıcı Gönderilerini kullanmaya hakkı bulunmaktadır. Kastamonu Gazetesi, böyle bir mecburiyeti olmamakla birlikte, Kullanıcı Gönderilerini önceden görüntüleyebilir veya Kullanıcı Gönderilerinin iletileceği Kastamonu Gazetesi Web Sitelerinin herhangi bir alanını denetleyebilir. Kullanıcı Gönderilerinizin tamamından sadece kendinizin sorumlu olduğunuzu kabul etmektesiniz. Kastamonu Gazetesi’nin, Kastamonu Gazetesi Web Sitelerinde veya Web Siteleri kanalı ile Kullanıcı Gönderilerini barındırması, sergilemesi veya dağıtması zorunlu değildir ve dilediği zaman herhangi bir neden belirtmeksizin Kullanıcı Gönderilerini silebilir veya red edebilir Kastamonu Gazetesi, Kullanıcı Gönderileri ile ilgili kayıp, hırsızlık veya zarardan dolayı sorumlu değildir. Kastamonu Gazetesi, gizli olan Kullanıcı Gönderilerini almak istememektedir. Kullanıcı Gönderilerinin Kastamonu Gazetesi tarafından gizli olmadıkları ve mülkiyet hakkına konu olmadıklarının kabul edileceğini ve Kastamonu Gazetesi’nin Kullanıcı Gönderilerinizi dilediği üçüncü tarafa, alıcının tarafında herhangi bir gizlilik yükümlülüğü olmadan göndermekte serbest olduğunu anlamakta ve kabul etmektesiniz. Kastamonu Gazetesi, göndermiş olduğunuz Kullanıcı Gönderisini düzenleme veya silme açısından Kastamonu Gazetesi veya üçüncü taraf üzerinden hakkınız olabileceğini garanti etmemektedir.

Kullanıcı Gönderisini ileterek:
(a) en az 13 yaşında olduğunuzu;

(b) Kullanıcı Gönderilerinizde tüm haklara sahip olduğunuzu (sınırlama olmaksızın, Kullanıcı Gönderileriniz içerisinde bulunan ses, video veya dijital kayıt ve performans ile ilgili tüm haklar dahil) veya alternatif olarak, burada tanımlanmış olan Kullanıcı Gönderileriniz ile ilgili hakları Kastamonu Gazetesi’ne tahsis etmeniz açısından Kullanıcı Gönderilerinizdeki gerekli tüm hakları iktisap ettiğinizi;

(c) Kullanıcı Gönderilerinizin kullanımı veya ticari olarak işletilmesinden kaynaklanan tüm lisans ücretlerini, işlem ücretlerini ve diğer mali yükümlülükleri ödediğinizi ve ödeyeceğinizi;

(d) burada tanımlandığı üzere, hakların Kastamonu Gazetesi’ne verilmesi için Kullanıcı Gönderilerinizdeki görüntü ve/veya sesin size ait olduğunu veya alternatif olarak, Kullanıcı Gönderileriniz içerisinde resmi ve/veya sesi bulunan diğer kişiden (on sekiz (18) yaş altındaki kişiler için ebeveyn veya velilerinden izin alınması dahil) izin almış olduğunuzu;

(e) Kullanıcı Gönderilerinizin, üçüncü taraflara ait telif haklarını, ticari markaları, patent, ticari sır veya diğer fikri mülkiyet haklarını, gizlilik haklarını veya diğer yasal veya ahlaki hakları ihlal etmediğini;

(f) Kullanıcı Gönderilerinizde olabilecek tüm “manevi haklardan” gönüllü olarak feragat etmeyi kabul ettiğinizi;

(g) Kullanıcı Gönderiniz içerisinde bulunan bilgilerin sizin tarafınızdan yanlış, eksik veya yanıltıcı olarak bilinmediğini;

(h) Kullanıcı Gönderinizin hiçbir Kanunu (sınırlama olmaksızın, ihracat kontrolü, tüketicilerin korunması, haksız rekabet, ayrımcılığın önlenmesi veya yanlış reklam dahil) ihlal etmediğini;

(i) Kullanıcı Gönderinizin küçük düşürücü, iftira atıcı, nefret verici, ırkçı, ayrımcı, dini veya diğer şekillerde taraflı veya saldırgan, bireyi, ortaklığı veya kurumu kanunsuz olarak tehdit edici veya kanunsuz olarak zarar verici, müstehcen, pornografik, açık saçık veya başkalarının gizliliğine müdahale eden bir unsur olmadığını ve makul anlamda bu şekilde değerlendirilemeyeceğini;

(j) Kullanıcı Gönderinizi iletmenizden dolayı üçüncü taraflarca size herhangi bir ödeme yapılmadığını ve yapılmayacağını;

(k) Kullanıcı Gönderiniz içerisinde üçüncü tarafa ait web sitesinden alınan malzemeler ve (sizinkilerin haricinde) adres, e-posta adresi, irtibat bilgileri ve telefon numarası bulunmadığını;

(l) Kullanıcı Gönderiniz içerisinde herhangi bir virüs, solucan, kişisel bilgileri toplayan bilgisayar programı, reklam destekli bilgisayar programı ve diğer potansiyel olarak zarar verebilecek program veya dosyalar bulunmadığını;

(m) Kullanıcı Gönderiniz içerisinde gizli, fikri mülkiyet haklı veya kişisel olarak değerlendirdiğiniz bilgilerin olmadığını; ve

(n) Kullanıcı Gönderinizin istenmeyen veya izinsiz reklam, promosyon malzemeleri, istenmeyen posta, spam, zincir posta, piramit plan veya diğer türde taciz içermediğini ve teşkil etmediğini kabul ve beyan etmektesiniz.

Diğer Şirketlerin Web Sitelerine Olan Bağlantılar
Bu Site’deki diğer şirketlerin web sitelerine olan bağlantılar yalnızca size kolaylık sağlamak amacıyla konulmuştur. Bu bağlantıları kullanmanız durumunda Kastamonu Gazetesi Site’sinden çıkarsınız. Kastamonu Gazetesi’nin söz konusu üçüncü taraf web sitelerini inceleme ve söz konusu üçüncü taraf web sitelerini kontrol etme yükümlülüğü yoktur ve söz konusu üçüncü taraf web sitelerinden (veya aynı şekilde temin edilen ürünler, hizmetler veya içerik) dolayı herhangi bir sorumluluğa sahip değildir. Bu nedenle, Kastamonu Gazetesi’nin bunlara veya buralardaki bilgilere, yazılımlara ya da diğer ürünlere ve malzemelere veya bunların kullanılmasından doğan sonuçlara ilişkin herhangi bir onayı veya önerisi söz konusu değildir. Kastamonu Gazetesi Ağında bağlantısı olan diğer şirketlerin web sitelerine erişmek istediğinizde bunu, riski tamamen kendinize ait olmak üzere yaparsınız.

Bu Site’ye Olan Bağlantılar
Diğer web sitelerinden bu Site’ye bağlantılar oluşturabilirsiniz, ancak bunu yalnızca aşağıdaki koşullara ve yürürlükte bulunan yasalara uygun olarak yapabilirsiniz.

Kastamonu Gazetesi’nin aksi şekilde yazılı onayı olmadıkça, bu Site’ye bağlantı veren bir web sitesi:

(a) bağlantı yapabilir, ancak Malzemeleri (Kastamonu Gazetesi logosu dahil) çoğaltamaz;

(b) Malzemeler çevresinde bir tarayıcı veya sınır ortamı oluşturamaz;

(c) söz konusu web sitesi veya söz konusu web sitesi üzerinden kullanıma sunulan ürünler, hizmetler veya içeriğin Kastamonu Gazetesi tarafından onaylandığını ileri süremez;

(d) Kastamonu Gazetesi ile olan ilişkisini başka türlü gösteremez;

(e) Kastamonu Gazetesi, ürünleri ve hizmetleri hakkında yanlış veya yanıltıcı bilgiler veremez;

(f) itici, tehditkar ve ihtilaflı olarak yorumlanabilecek içerikler bulunduramaz; ve

(g) sadece tüm yaş gruplarına uygun içerik bulundurması gerekir.

Ticari Markalar
Kastamonu Gazetesi Web Sitesi’nde bulunan Kastamonu Gazetesi ve diğer ürün ve hizmet isimleri, sloganları ve logoları, Kastamonu Gazetesi ve tedarikçilerinin veya lisans sahiplerinin ticari markalarıdır ve Kastamonu Gazetesi’nin veya ilgili ticari marka sahibinin yazılı onayı alınmadıkça kısmi veya genel olarak çoğaltılamaz, taklit edilemez ve kullanılamaz. Söz konusu ticari markaların mülkiyetleri ve ilişkili iyi niyet, Kastamonu Gazetesi ve ilgili ticari marka sahibinde kalacaktır. Kastamonu Gazetesi’nin önceden yazılı iznini almadan Kastamonu Gazetesi’nin ismini, ticari markasını, ürün ve hizmet ismini içeren metatag ve diğer “gizli metinleri” kullanamazsınız. Buna ilave olarak, Site’nin görüntüsü ve yapısı (tüm sayfa başlıkları, özelleştirilmiş grafikler, düğme simgeleri ve komut dizileri dahil), Kastamonu Gazetesi’nin hizmet markası, ticari markası ve/veya ticari görüntüsüdür ve Kastamonu Gazetesi’nin yazılı izni alınmadan bunlar (kısmi veya genel olarak) çoğaltılamaz, taklit edilemez ve kullanılamaz. Ticari isim ve ticari marka ile ürünlere, hizmetlere, süreçlere ve diğer bilgilere yapılan atıflar, Kastamonu Gazetesi tarafından verilen onayı, sponsorluğu ve öneriyi teşkil etmez.

Tazminat
Bu Koşullar’ı ihlal etmenizden dolayı veya bunun sonucu olarak ilgili tarafların maruz kalacağı her türde iddia, sorumluluk, zarar, ziyan, masraf, harcama ve gidere karşı Kastamonu Gazetesi Taraflarını tazmin edeceğinizi, savunacağınızı ve zararsız kılacağınızı kabul etmektesiniz. Kastamonu Gazetesi’nin tarafınızdan tazmine tabi hususlarda münhasır olarak savunma yapma ve kontrolde bulunma hakkı saklıdır ve böyle bir durum karşısında söz konusu iddialara karşı Kastamonu Gazetesi’nin savunulması için işbirliği yapmayı kabul etmektesiniz.

Elektronik İletişim
Site’yi ziyaret ederken veya Kastamonu Gazetesi’ne e-posta gönderirken Kastamonu Gazetesi ile elektronik olarak iletişime geçmiş olacaksınız. E-posta aracılığı ile veya Site’ye duyurular ekleyerek sizi bilgilendireceğiz. Kastamonu Gazetesi tarafından size elektronik olarak gönderilen tüm bildirilerin, beyanların ve diğer iletilerin, söz konusu bu iletilerin yazılı olması ile ilgili yasal gereksinimleri karşıladığını kabul etmektesiniz.

Genel
Kastamonu Gazetesi Web Sitesi’nin belirli unsurlarını kullanırken kabul etmiş olduğunuz ilave koşullar ile birlikte bu Koşullar, ilgili konu hakkında Kastamonu Gazetesi ile sizin aranızda yapılan anlaşmanın bütün, münhasır ve nihai beyanını teşkil etmekte ve söz konusu husus ile ilgili olarak Kastamonu Gazetesi ile sizin aranızda yapılmış olan önceki tüm anlaşmaların ve görüşmelerin yerini almaktadır. Kastamonu Gazetesi Tarafları, kendilerine atıfta bulunan bu Koşullar’ın hükümleri doğrultusunda üçüncü taraf faydalanıcılardır. Bu Koşullar ve Kastamonu Gazetesi ve sizin aranızdaki ilişki, sizin fiili ikametgah adresiniz göz önünde bulundurulmadan, California mukimleri tarafından California’da imzalanan, yürürlüğe giren ve yürütülen sözleşmelere uygulanmakta olan Türk kanunlarına tabi olacaktır. Bu Koşullar veya Kastamonu Gazetesi Web Sitesi’ni kullanmanız ile ilgili veya bu durumlardan dolayı ortaya çıkan tüm davalar, Ankara mahkemeleri tarafından görülecektir ve bu nedenden dolayı siz de gayrikabilirücu olarak bu amaç ile ilgili davalarınızı söz konusu mahkemelerin münhasır yargılamasına göndereceğinizi kabul etmektesiniz. Kastamonu Gazetesi’nin bu Koşullar’a ait hak veya hükümleri yürütme veya uygulamada temerrüde düşmesi durumu hiçbir şekilde söz konusu hak veya hükümden feragati teşkil etmeyecektir. Bu Koşullar’ın hükümlerinden herhangi birinin mahkeme kararı ile geçersiz bulunması durumunda, hükümde belirtildiği üzere mahkemenin Kastamonu Gazetesi ve sizin niyetinizin geçerli olması için çaba göstereceğini ve bu Koşullar’ın diğer hükümlerinin geçerli ve etkin olmaya devam edeceğini kabul etmektesiniz. Bu Koşullar’ın konu başlıkları size kolaylık sağlamak amacı ile verilmiştir ve hiçbir yasal veya sözleşmesel etkiye sahip değildir. Tarafınızdan Kastamonu Gazetesi Web Sitesi’nin kullanımı iptal edilse dahi bu Koşullar tam olarak yürürlükte kalmaya devam edecektir. Bu Koşullar, siz veya Kastamonu Gazetesi lehine veya aleyhine lafzi tefsir uygulaması olmadan yorumlanacaktır. Bu Koşullar ve bu kapsamda verilmiş olan haklar ve lisanslar tarafınızdan devir veya tahsis edilemez, ancak Kastamonu Gazetesi’nin kısıtlama olmaksızın tahsis etme hakkı bulunmaktadır.

Bu Koşullar’da Yapılacak Düzenlemeler
Tamamen kendi kararı doğrultusunda Kastamonu Gazetesi, zaman içerisinde bu Koşulları değiştirebilir. Kastamonu Gazetesi, kullanımda olan Site üzerinde söz konusu değişiklikleri ilan edecektir. Söz konusu değişikliklere itirazınızın olması durumunda rücu hakkınız sadece Kastamonu Gazetesi Web Sitesi’nin kullanımını durdurmak olacaktır. Söz konusu değişikliklerin bildirilmesini takiben Kastamonu Gazetesi Web Sitesi’nin kullanımının devam ettirilmesi, söz konusu değişiklikleri ve söz konusu değişikliklerin koşulları ve şartları ile sınırlandırılacağınızı kabul ettiğiniz anlamına gelecektir. Bu Koşullar’ın belirli hükümlerinin yerini, Kastamonu Gazetesi Web Sitesinin sayfalarında bulunan açık olarak belirlenmiş yasal bildiriler ve koşullar alabilir ve böyle durumlarda açık olarak belirlenmiş yasal bildiri ve koşullar, bu Koşullar’a dahil olarak dikkate alınacak ve değiştirildiği belirtilen bu Koşullar’ın hükmünün (hükümlerinin) yerini alacaktır.