• Künye
  • Gizlilik
  • Reklam
  • İletişim
Cuma, 27 Haziran 2025
Kastamonu Gazetesi - Kastamonu ve Bölge Haberleri, Kastamonuspor, Şehir Gündemi ve Son Dakika Haberleri
  • ANA SAYFA
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • POLİTİKA
  • KÜLTÜR • SANAT • HAYAT
  • SPOR
  • YAZARLAR
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Gör
  • ANA SAYFA
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • POLİTİKA
  • KÜLTÜR • SANAT • HAYAT
  • SPOR
  • YAZARLAR
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Gör
Kastamonu Gazetesi - Kastamonu ve Bölge Haberleri, Kastamonuspor, Şehir Gündemi ve Son Dakika Haberleri
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Gör

Kastamonu Lezzet Durakları-5: Köfte-Piyaz

1 Eylül 2019
BÜLEND ÇADIRCIOĞLU
A A
Eleştiri…
Share on FacebookShare on Twitter

Aslında yemek işine girmişseniz yani bir restoran açmışsanız en çok dikkat edilmesi gereken şeylerden birisi de açtığınız işletmenin konumu.

İşlek bir caddede restoran açmak müşteri sayısını olumlu yönde etkileyebilir mi? Evet etkileyebilir ancak işinizi düzgün yapmıyor, hijyene önem vermiyor,müşteriler umurunuzda olmuyor, nasıl olsa böyle hareketli bir caddedeyim düşüncesi içindeyseniz uzun süre kalıcı olmanız mümkün değildir.

Yaptığınız işi severek tutkuyla ve güleryüzlü yapmanız basit ama etkili bir yöntemdir.

Tek başına bunlarda yetmez ortaya çıkaracağınız ürün için en iyi malzemeleri kullanmak başarının en büyük anahtarıdır.

 

1 3
- +

Güleryüzlü bir şekilde müşterilerle onları sıkmadan sohbet etmek, şikayetlerini sabırla dinlemek bunlara çözümler üretmek restoran işi yapanların sahip olmaları gereken bir özelliktir.

Belki gözlerden biraz uzak ama açıldığı günden beri müdavimlerinin her geçen gün çoğaldığı, Cebrail Mah. Gülbahçesi sok: No:1/C’de (Eski Özel Uğurlu Hastanesi yan sokağı) kaliteli ve lezzetli ürünler ortaya koyan Köfte-Piyazın işyeri sahipleri Şeyma ve Numan Demirci, Alo Paket servisi ile de hizmet vermekteler.

Şeyma-Numan Demirci

Şeyma ve Numan Demirci;

“2018 yılı Kasım ayında bu işe başladık. Kullandığımız eti kasaptan bütün olarak alıp eti burada kendimiz işliyoruz, tüm sinirleri alınıp temizlendikten sonra kendi kıyma makinamızda çekerek hazırlığa başlıyoruz.

Mangalda kömür ateşinde köftelerimizi pişiriyoruz.

Akçaabat ve İznik köfte yapıyoruz. Akçaabat köfte sarımsaklı, İznik köfte ise soğanlı oluyor.

İspir fasulyesinden Karadeniz usulü piyazımızı yapıp sunuyoruz.

Ballı tereyağlı irmik helvasına Eylül ayı gibi başlayacağız zira sıcakta çok tercih edilmiyor.

Kullandığımız zeytinyağımız Altınoluk’tan geliyor eski usul taş baskı soğuk sıkım ve asitik oranı piyasadaki en düşük yağlardandır.

 

1 5
- +

Kış döneminde güveçte bol etli kuru fasulye çıkararak pilav ve cacık ile servis etmeyi düşünüyoruz.

Şayet köfte ve piyazımızı yemek üzere restoranımıza gelemeyecek kadar meşgulseniz 0366 222 28 22 no.lu Alo Paket servisi hizmetimiz vardır.” diye yaptıkları işi anlattılar.

Müşterilerine hizmet verebilmeleri ve daha fazla zamanlarını almamak üzere sohbetimizi bitirdik.

 

Yapabildiğiniz veya düşünebildiğiniz her neyse başlayın. Cesaretin dehası, kudreti ve büyüsü vardır. (Goethe)

Yazı ve Fotoğraflar: Bülend Çadırcıoğlu

 

PaylaşTweet
Önceki Haber

Üniversite ve Belediye’den “Teknokent” atağı

Sonraki Haber

Atatürk’ün Kastamonu’su!

Benzer Haberler

Eleştiri…
BÜLEND ÇADIRCIOĞLU

Böyle gelmiş böyle gider

6 Aralık 2022
Eleştiri…
BÜLEND ÇADIRCIOĞLU

Öyle bir geçer zaman ki – 3

25 Kasım 2022
Eleştiri…
BÜLEND ÇADIRCIOĞLU

Öyle bir geçer zaman ki – 2

18 Kasım 2022
Eleştiri…
BÜLEND ÇADIRCIOĞLU

Öyle bir geçer zaman ki…

8 Kasım 2022
Eleştiri…
BÜLEND ÇADIRCIOĞLU

Kanyonlarda fotoğraf yolculuğu…

2 Kasım 2022
Eleştiri…
BÜLEND ÇADIRCIOĞLU

Restorasyonlarda geçmişe saygı

29 Ekim 2022
Eleştiri…
BÜLEND ÇADIRCIOĞLU

Başarının adı Kastamonu

19 Ekim 2022
Eleştiri…
BÜLEND ÇADIRCIOĞLU

Tarihin aynası müzeler

11 Ekim 2022
Sonraki Haber
Valiliğe şükran

Atatürk’ün Kastamonu’su!

Son Haberler

Lütfü Seymen’e veda / Melih Kuyulu

Lütfü Seymen’e veda / Melih Kuyulu

23 Haziran 2025
Kent Müzesi Bilim Günleri’nin 11. konuğu Saadet Özen

Kent Müzesi Bilim Günleri’nin 11. konuğu Saadet Özen

18 Haziran 2025
Legem Yayınevi: Hukuk Dünyasının Güvenilir Kaynağı

Teksan ile Kesintisiz Enerji Çözümlerine Ulaşın

16 Haziran 2025
Mazlum: Sakarya’nın Lezzet Mirasından Dünyaya Açılan Bir Çikolata Markası

Mazlum: Sakarya’nın Lezzet Mirasından Dünyaya Açılan Bir Çikolata Markası

16 Haziran 2025
    Please install/update and activate JNews Instagram plugin.
Kastamonu Gazetesi - Kastamonu ve Bölge Haberleri, Kastamonuspor, Şehir Gündemi ve Son Dakika Haberleri

Sitede bulunan özel içeriklerin hakları saklıdır.
Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Bizi Takip Edin

  • Künye
  • Gizlilik
  • Reklam
  • İletişim

Kastamonu Gazetesi © 2015 • Tüm hakları saklıdır.

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Gör
  • ANA SAYFA
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • POLİTİKA
  • KÜLTÜR • SANAT • HAYAT
  • SPOR
  • YAZARLAR

Kastamonu Gazetesi © 2015 • Tüm hakları saklıdır.