• Künye
  • Gizlilik
  • Reklam
  • İletişim
Cuma, 9 Mayıs 2025
Kastamonu Gazetesi - Kastamonu ve Bölge Haberleri, Kastamonuspor, Şehir Gündemi ve Son Dakika Haberleri
  • ANA SAYFA
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • POLİTİKA
  • KÜLTÜR • SANAT • HAYAT
  • SPOR
  • YAZARLAR
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Gör
  • ANA SAYFA
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • POLİTİKA
  • KÜLTÜR • SANAT • HAYAT
  • SPOR
  • YAZARLAR
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Gör
Kastamonu Gazetesi - Kastamonu ve Bölge Haberleri, Kastamonuspor, Şehir Gündemi ve Son Dakika Haberleri
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Gör

Hesaplı keyif: İonopoli Glykon Restoran

5 Şubat 2020
MANŞET, TURİZM
A A
Hesaplı keyif: İonopoli Glykon Restoran
Share on FacebookShare on Twitter

İnebolu İonopoli Otel, yeni açılan restoranı ile sahilin en gözde mekanı olmayı hedefliyor. İnebolu’nun antik çağdaki ismini taşıyan otel, restoranına ise yine ilçenin antik bir imgesi olan Glykon adını verdi.

İnebolulu işadamı Mehmet İşeri’nin sahibi olduğu otel, 50 kişi kapasiteli Glykon restoranıyla bölgenin önemli lezzet durağı olma yolunda.

 

1 3
- +

Glykon restoranın en büyük özelliğinin “Fiyat politikası ve lezzet” olacağını söyleyen Mehmet İşeri, “Restoranımızda Cuma ve cumartesi günleri canlı müziğimiz var. Ayrıca özel gruplar olduğunda diğer günlerde de canlı müziğimiz olacaktır. Restoranımızın açılışında Hanımeli grubu sahne aldı. İlerleyen dönemlerde bu grubumuz yeniden İnebolu’ya getireceğiz” dedi.

Deniz ürünlerinde çok geniş bir menüye sahip olduklarını da söyleyen Mehmet İşeri, “Karidesten ahtapota, kalamara ve midye tavaya kadar bir çok ara sıcağı konuklarımıza sunacağız. Çok geniş bir meze çeşidine sahibiz. Aynı şekilde kalkan, barbunya, çinekop, mezgit, hamsi, istavrit, çarpan, çupra ve levreğe kadar bir çok deniz ürününü Bodrum’dan gelen ustamız aracılığıyla konuklarımıza tattırmak istiyoruz. Balık dışında et ürünlerinde de oldukça iddialıyız. Balıkta olduğu gibi ette de çok geniş bir ızgara çeşidimiz bulunuyor. Yemek konusunda çok iddialıyız. Karadeniz’in en gözde mekanlarından birisi olacağız. Bunu fiyatlarımıza da yansıtacağız. Konuklarımız lezzetlerimiz kadar fiyatlarımızı da gördüklerinde bize hak vereceklerdir” diye konuştu.

Kastamonuluların bile yıllardan sahil kenarında balık yiyebilmek için Sinop ve Amasra’yı tercih ettiklerini söyleyen Mehmet İşeri, “Artık hemşehrilerimiz kendi şehirlerinde kendi evlerinde deniz ürünlerinin tüm lezzetlerini tadabilecekler. Biz bu konuda çok iddialıyız” dedi.

 

 

PaylaşTweet
Önceki Haber

Böyle olacaksa işimiz çok zor!

Sonraki Haber

İstiklal Yolu’nun başına gelenler

Benzer Haberler

Kent Müzesi’nde etkinlik
GÜNDEM

Kent Müzesi’nde etkinlik

2 Mayıs 2025
Yaşasın ulusal egemenlik
GÜNDEM

Yaşasın ulusal egemenlik

23 Nisan 2025
Duyuru
MANŞET

Duyuru

5 Nisan 2025
Baro’nun Genel Kurulu yapıldı, Demir güven tazeledi
GÜNDEM

Baro Başkanı’ndan Avukatlar Günü mesajı

5 Nisan 2025
“Oyuncularımla gurur duyuyorum”
GÜNDEM

“Oyuncularımla gurur duyuyorum”

2 Nisan 2025
Kırşehir mesaisi başladı
GÜNDEM

“4” puanlık galibiyet

2 Nisan 2025
Ergin Hoca’dan maça çağrı
GENEL

Ergin Hoca’dan maça çağrı

31 Mart 2025
Valilik’te Bakanlı bayramlaşma
GÜNDEM

Valilik’te Bakanlı bayramlaşma

30 Mart 2025
Sonraki Haber
İstiklal Yolu’nun başına gelenler

İstiklal Yolu’nun başına gelenler

Son Haberler

Kırmızı Şimşek ikinci turda

8 Mayıs 2025

Play-Off niyetine…

4 Mayıs 2025
Kent Müzesi’nde etkinlik

Kent Müzesi’nde etkinlik

2 Mayıs 2025
Kırşehir mesaisi başladı

Kırmızı Şimşek Play-Off‘a hazır: 2-1

28 Nisan 2025
    Please install/update and activate JNews Instagram plugin.
Kastamonu Gazetesi - Kastamonu ve Bölge Haberleri, Kastamonuspor, Şehir Gündemi ve Son Dakika Haberleri

Sitede bulunan özel içeriklerin hakları saklıdır.
Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Bizi Takip Edin

  • Künye
  • Gizlilik
  • Reklam
  • İletişim

Kastamonu Gazetesi © 2015 • Tüm hakları saklıdır.

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Gör
  • ANA SAYFA
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • POLİTİKA
  • KÜLTÜR • SANAT • HAYAT
  • SPOR
  • YAZARLAR

Kastamonu Gazetesi © 2015 • Tüm hakları saklıdır.