• Künye
  • Gizlilik
  • Reklam
  • İletişim
Perşembe, 25 Aralık 2025
Kastamonu Gazetesi - Kastamonu ve Bölge Haberleri, Kastamonuspor, Şehir Gündemi ve Son Dakika Haberleri
  • ANA SAYFA
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • POLİTİKA
  • KÜLTÜR • SANAT • HAYAT
  • SPOR
  • YAZARLAR
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Gör
  • ANA SAYFA
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • POLİTİKA
  • KÜLTÜR • SANAT • HAYAT
  • SPOR
  • YAZARLAR
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Gör
Kastamonu Gazetesi - Kastamonu ve Bölge Haberleri, Kastamonuspor, Şehir Gündemi ve Son Dakika Haberleri
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Gör

Satır kıymasından et ekmeği

30 Haziran 2020
KASTAMONU, MANŞET
A A
Satır kıymasından et ekmeği
Share on FacebookShare on Twitter

Penbe Han, lezzete lezzet kattı

  • İlimizin tarihi mekanlarından olan ve şu anda restoran-kafe olarak hizmet veren Penbe Han, meşhur et ekmeğimizi aslına uygun olarak müşterilerine sunmaya başladı. Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu’nun da her fırsatta dile getirdiği satır kıymasından et ekmeği uygulamasına geçiş yapan Penbe Han, böylece lezzetine de lezzet katmış oldu.

 

1 3
- +

 

Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu’nun geçtiğimiz yıl gerçekleşen Kendir Çalıştayı’nda ilk olarak gündeme taşıdığı, ardından birçok platformda da üzerinde hassasiyetle durduğu “et ekmeğimizi satır kıymasından yapalım” çağrısı karşılık buldu.

Kastamonu’nun tarihi mekanlarından olan ve günümüzde de restoran-kafe olarak hizmet veren Penbe Han, bundan böyle et ekmeğini satır kıymasından yaparak konuklarına sunacak.

Penbe Han işletmecisi Cahit Kanburoğlu, “Yöresel lezzetlerimizi aslına uygun şekilde vatandaşımıza sunmak en önemli hedefimiz. Bu anlamda geçtiğimiz yıl gerçekleşen Kendir Çalıştayı’nda Belediye Başkanımız Sayın Galip Vidinlioğlu dövme etten yapılan et ekmeğinden söz etmiş, bu lezzeti hiçbir yerde bulamadığını ifade etmişti. Bu yöresel lezzetimizi bir süredir Penbe Han’da yapıyoruz. O eski sofralarımızdaki tadı değerli Kastamonu halkımız ile buluşturuyoruz. Yöresel lezzetlerimizin doğru bir şekilde sunulmasına yönelik çalışmalarımızı aksatmadan sürdüreceğiz. Tüm Kastamonulu hemşerilerimizi dövme etten yapılan et ekmeğini tatmaya davet ediyoruz” dedi.

 

 

 

PaylaşTweet
Önceki Haber

MasterChef Güzide’den Pınarbaşı gezisi

Sonraki Haber

Ücretsiz internet yeniden aktif

Benzer Haberler

Kastamonu kadınının onur günü
GENEL

Kastamonu kadınının onur günü

10 Aralık 2025
Başkent EDAŞ’ta  dijital dönem
GÜNDEM

Başkent EDAŞ’tan kışa hazırlık

11 Kasım 2025
Atamızı saygı ve özlemle anıyoruz
GENEL

Atamızı saygı ve özlemle anıyoruz

10 Kasım 2025
Atamızdan armağan
GENEL

Atamızdan armağan

29 Ekim 2025
Batı Karadeniz’in Ruhunda Pedal Çevirmek
BÖLGE

Batı Karadeniz’in Ruhunda Pedal Çevirmek

17 Temmuz 2025
Lütfü Seymen’e veda / Melih Kuyulu
KÖŞE YAZILARI

Lütfü Seymen’e veda / Melih Kuyulu

23 Haziran 2025
Kent Müzesi Bilim Günleri’nin 11. konuğu Saadet Özen
GÜNDEM

Kent Müzesi Bilim Günleri’nin 11. konuğu Saadet Özen

18 Haziran 2025
İyi bayramlar
GÜNDEM

İyi bayramlar

6 Haziran 2025
Sonraki Haber
Ücretsiz internet  yeniden aktif

Ücretsiz internet yeniden aktif

Son Haberler

Kastamonu kadınının onur günü

Kastamonu kadınının onur günü

10 Aralık 2025
Başkent EDAŞ’ta  dijital dönem

Başkent EDAŞ’tan kışa hazırlık

11 Kasım 2025
Atamızı saygı ve özlemle anıyoruz

Atamızı saygı ve özlemle anıyoruz

10 Kasım 2025
Atamızdan armağan

Atamızdan armağan

29 Ekim 2025
    Please install/update and activate JNews Instagram plugin.
Kastamonu Gazetesi - Kastamonu ve Bölge Haberleri, Kastamonuspor, Şehir Gündemi ve Son Dakika Haberleri

Sitede bulunan özel içeriklerin hakları saklıdır.
Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Bizi Takip Edin

  • Künye
  • Gizlilik
  • Reklam
  • İletişim

Kastamonu Gazetesi © 2015 • Tüm hakları saklıdır.

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Gör
  • ANA SAYFA
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • POLİTİKA
  • KÜLTÜR • SANAT • HAYAT
  • SPOR
  • YAZARLAR

Kastamonu Gazetesi © 2015 • Tüm hakları saklıdır.