• Künye
  • Gizlilik
  • Reklam
  • İletişim
Cumartesi, 10 Mayıs 2025
Kastamonu Gazetesi - Kastamonu ve Bölge Haberleri, Kastamonuspor, Şehir Gündemi ve Son Dakika Haberleri
  • ANA SAYFA
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • POLİTİKA
  • KÜLTÜR • SANAT • HAYAT
  • SPOR
  • YAZARLAR
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Gör
  • ANA SAYFA
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • POLİTİKA
  • KÜLTÜR • SANAT • HAYAT
  • SPOR
  • YAZARLAR
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Gör
Kastamonu Gazetesi - Kastamonu ve Bölge Haberleri, Kastamonuspor, Şehir Gündemi ve Son Dakika Haberleri
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Gör

Tekeli Simit Fırını yeni yerinde

28 Şubat 2020
KASTAMONU, MANŞET
A A
Tekeli Simit Fırını  yeni yerinde
Share on FacebookShare on Twitter

Şehrimizde 1967 yılından bu tarafa hizmet veren Tekeli Simit Fırını, Cumhuriyet Caddesi üzerindeki yeni yerinde üretim ve satışa başladı.

Fırın sahibi Mehmet Tekeli, yıllardır sürdürdüğü mesleği, Kastamonu simidi ve yeni işyeriyle ilgili şunları söyledi:

“Kastamonu’da simit imalatını ve satışını 53 yıldır sürdürüyoruz. Kastamonu simidimizin tarihi çok eski dönemlere dayanıyor. İlimizde simit değerli ve önemli bir besin olup, ilimiz olduğu kadar ülkemiz için de önemli bir besin ürünüdür. İlimizin geleneksel yiyeceği olan simit çok fazla sayıda üretilip tüketilmektedir.

Küçük yaşta çıraklıktan başladığım mesleğimi sonrasında usta olarakilk çalışmaya başladığım heyecanımla severek de yapmaya devam ediyorum. Kastamonu Simidimizin yapılışı ve üretim aşamasında da farklı, kendimize özel ve doğal olarak yaptığımız günlük taze simitleri müşterilerimizle buluşturuyoruz. Sindirimi de kolay olan Kastamonu simidi her geçen gün ününe de ün katıyor, daha fazla da tüketiliyor. Lezzetli olması içinde hamurumuzu kendimize özel hazırlayarak, fırında pişirerek satışa sunuyoruz. Kastamonu halkı için vazgeçilmez olan damak tadına uygun simidimiz, ilimize gelen yabancılar içinde çok tercih edilen önemli bir yiyecek ürünümüzdür. Mesleğimizin zorlukları da oluyor. Sürekli ateş karşısında olmamız bizleri zorluyor. Simidi sabah yetiştirmek için çok erken saatlerde işe başlamak zorunda kalıyoruz. İyi un ve iyi malzeme kullanıyoruz. İşyerimizde hijyene çok önem veriyoruz.”

Cengiz MUHZİROĞLU

 

PaylaşTweet
Önceki Haber

8 asırlık gelenek

Sonraki Haber

KASMİB’den Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ziyaret

Benzer Haberler

Kent Müzesi’nde etkinlik
GÜNDEM

Kent Müzesi’nde etkinlik

2 Mayıs 2025
Yaşasın ulusal egemenlik
GÜNDEM

Yaşasın ulusal egemenlik

23 Nisan 2025
Hadi Dilekçi’yi kaybettik
GÜNDEM

Hadi Dilekçi’yi kaybettik

7 Nisan 2025
Duyuru
MANŞET

Duyuru

5 Nisan 2025
Baro’nun Genel Kurulu yapıldı, Demir güven tazeledi
GÜNDEM

Baro Başkanı’ndan Avukatlar Günü mesajı

5 Nisan 2025
“Oyuncularımla gurur duyuyorum”
GÜNDEM

“Oyuncularımla gurur duyuyorum”

2 Nisan 2025
Kırşehir mesaisi başladı
GÜNDEM

“4” puanlık galibiyet

2 Nisan 2025
Ergin Hoca’dan maça çağrı
GENEL

Ergin Hoca’dan maça çağrı

31 Mart 2025
Sonraki Haber
KASMİB’den Çevre ve Şehircilik  Bakanlığı’na ziyaret

KASMİB’den Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ziyaret

Son Haberler

Kırmızı Şimşek ikinci turda

8 Mayıs 2025

Play-Off niyetine…

4 Mayıs 2025
Kent Müzesi’nde etkinlik

Kent Müzesi’nde etkinlik

2 Mayıs 2025
Kırşehir mesaisi başladı

Kırmızı Şimşek Play-Off‘a hazır: 2-1

28 Nisan 2025
    Please install/update and activate JNews Instagram plugin.
Kastamonu Gazetesi - Kastamonu ve Bölge Haberleri, Kastamonuspor, Şehir Gündemi ve Son Dakika Haberleri

Sitede bulunan özel içeriklerin hakları saklıdır.
Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Bizi Takip Edin

  • Künye
  • Gizlilik
  • Reklam
  • İletişim

Kastamonu Gazetesi © 2015 • Tüm hakları saklıdır.

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Gör
  • ANA SAYFA
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • POLİTİKA
  • KÜLTÜR • SANAT • HAYAT
  • SPOR
  • YAZARLAR

Kastamonu Gazetesi © 2015 • Tüm hakları saklıdır.