• Künye
  • Gizlilik
  • Reklam
  • İletişim
Cuma, 9 Mayıs 2025
Kastamonu Gazetesi - Kastamonu ve Bölge Haberleri, Kastamonuspor, Şehir Gündemi ve Son Dakika Haberleri
  • ANA SAYFA
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • POLİTİKA
  • KÜLTÜR • SANAT • HAYAT
  • SPOR
  • YAZARLAR
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Gör
  • ANA SAYFA
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • POLİTİKA
  • KÜLTÜR • SANAT • HAYAT
  • SPOR
  • YAZARLAR
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Gör
Kastamonu Gazetesi - Kastamonu ve Bölge Haberleri, Kastamonuspor, Şehir Gündemi ve Son Dakika Haberleri
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Gör

Tüm sağlık personeline şükran borçluyuz…

3 Şubat 2021
KASTAMONU, MANŞET
A A
Tüm sağlık personeline  şükran borçluyuz…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Share on FacebookShare on Twitter

Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi İdari Hizmetler Direktörü Eczacı Mehmet Aydemir, tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Aydemir yaptığı açıklamada, “Koronavirüs salgını döneminde, sağlık kurumlarında fedakarca çalışan, gecesini gündüzüne katarak salgın hastalığa karşı mücadele eden tüm sağlık personeline şükran borçluyuz. Ayrıca bilinmesini isterim ki; Ülke olarak biz mutlaka bu illeti yeneceğiz. Dileğimiz odur ki, başka kayıplar vermeden üzerimize düşen görevleri yerine getirerek ve kurallara uyarak bu salgından biran önce kurtulmamızdır” dedi.

 

Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi İdari Hizmetler Direktörü Eczacı Mehmet Aydemir, koronavirüs salgını nedeniyle sağlık çalışanlarının büyük bir fedakarlıkla çalıştığını söyledi. Koronavirüs salgını boyunca insanüstü bir fedakarlık gösteren sağlık çalışanlarının bütün gayretini hastaların iyileşmesi için harcadığını belirten Aydemir, “Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi olarak bu zor günlerde sağlık hizmeti sağlama görevimizi değerli sağlık çalışanlarımızın gösterdiği üstün fedakarlık ve gayretleri sayesinde yerine getirebiliyoruz. Bu kadar önemli bir görevi yürütmeye çalışan ve bu ağır yükü taşırken kendi sağlıklarını ve de yaşamlarını feda etmekten kaçınmayan tüm sağlık çalışanları her türlü övgüyü hak etmektedir. Şifa ile taburcu ettiğimiz tüm hastalarımız ise bizim en büyük mutluluğumuzdur” ifadelerini kullandı.

“ÇOK ZORLU BİR DÖNEM YAŞIYORUZ”

“Doktorundan hemşiresine sağlık kurumlarında fedakarca çalışan, gecesini gündüzüne katarak salgın hastalığa karşı mücadele eden tüm sağlık personeline şükran borçluyuz” diyen Aydemir, “Gerçekten hem pandemi hastanesi olduğumuzda, hem de pandemi hastanesinden ayrıldığımız şu dönemde tüm sağlık çalışanları fiziksel, psikolojik ve mesleki olarak çok zorlu bir dönem yaşıyoruz. Salgınla mücadele de toplumumuzun da kurallara uyarak omuzlarımızdaki bu yükün ağırlığını hafifletmesi, bu salgından kurtulmamızı hızlandıracaktır” dedi.

“BU SAVAŞTA KAYIPLARIMIZ VAR”

Türkiye’deki Covid-19 hastalarının en büyük yükünü çekenin sağlık çalışanları ve onların ailelerinin olduğunu da vurgulayan Aydemir, “Toplum sağlığı için verilen bu savaşta maalesef hayatını kaybeden hekimlerimiz, hemşirelerimiz, eczacılarımız ve sağlık çalışanlarımız oldu. Bu savaşta hayatını kaybeden başta hastanemiz Radyoloji Uzmanı Dr. M. Vedat Gök olmak üzere, sağlık çalışanları ile pandemi süresince hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz” dedi.

“BİZ BU İLLETİ YENECEĞİZ”

Koronavirüs aşılarının ilk sağlık çalışanlarına yapıldığını ve Türkiye genelinde aşılanan vatandaş sayısının 2 milyonu geçtiğini belirten Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi İdari Hizmetler Direktörü Ecz. Mehmet Aydemir, “Covid-19 aşıları hastanemizde de yapılmaya devam ediyor. Aşılar geldiği günden itibaren sağlık personelimizin ilk doz aşılarını hızla gerçekleştirdik. Sağlık Bakanlığımızın sıralaması doğrultusunda, aşı sırası gelenler Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden alacağı randevu ile hastanemizde aşılarını ücretsiz yaptırabileceklerdir. Bu duygu ve düşüncelerle; İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük fedakarlıklarla yerine getiren, en zor şartlarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında özveriyle çalışan başta hastanemiz olmak üzere, değerli hekimlerimiz ile tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bilinmesini isterim ki; Ülke olarak biz mutlaka bu illeti yeneceğiz. Dileğimiz odur ki, başka kayıplar vermeden üzerimize düşen görevleri yerine getirerek, bu salgından biran önce kurtulmamızdır” diyerek sözlerini tamamladı.

PaylaşTweet
Önceki Haber

KEAH’ta başarılı beyin ameliyatı

Sonraki Haber

BM’den esnafa destek çıktı

Benzer Haberler

Kent Müzesi’nde etkinlik
GÜNDEM

Kent Müzesi’nde etkinlik

2 Mayıs 2025
Yaşasın ulusal egemenlik
GÜNDEM

Yaşasın ulusal egemenlik

23 Nisan 2025
Hadi Dilekçi’yi kaybettik
GÜNDEM

Hadi Dilekçi’yi kaybettik

7 Nisan 2025
Duyuru
MANŞET

Duyuru

5 Nisan 2025
Baro’nun Genel Kurulu yapıldı, Demir güven tazeledi
GÜNDEM

Baro Başkanı’ndan Avukatlar Günü mesajı

5 Nisan 2025
“Oyuncularımla gurur duyuyorum”
GÜNDEM

“Oyuncularımla gurur duyuyorum”

2 Nisan 2025
Kırşehir mesaisi başladı
GÜNDEM

“4” puanlık galibiyet

2 Nisan 2025
Ergin Hoca’dan maça çağrı
GENEL

Ergin Hoca’dan maça çağrı

31 Mart 2025
Sonraki Haber
BM’den esnafa destek çıktı

BM’den esnafa destek çıktı

Son Haberler

Kırmızı Şimşek ikinci turda

8 Mayıs 2025

Play-Off niyetine…

4 Mayıs 2025
Kent Müzesi’nde etkinlik

Kent Müzesi’nde etkinlik

2 Mayıs 2025
Kırşehir mesaisi başladı

Kırmızı Şimşek Play-Off‘a hazır: 2-1

28 Nisan 2025
    Please install/update and activate JNews Instagram plugin.
Kastamonu Gazetesi - Kastamonu ve Bölge Haberleri, Kastamonuspor, Şehir Gündemi ve Son Dakika Haberleri

Sitede bulunan özel içeriklerin hakları saklıdır.
Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Bizi Takip Edin

  • Künye
  • Gizlilik
  • Reklam
  • İletişim

Kastamonu Gazetesi © 2015 • Tüm hakları saklıdır.

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Gör
  • ANA SAYFA
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • POLİTİKA
  • KÜLTÜR • SANAT • HAYAT
  • SPOR
  • YAZARLAR

Kastamonu Gazetesi © 2015 • Tüm hakları saklıdır.